default-image

Η Εθνική 1-2 την Αυστραλία με απίστευτο γκολ Μανιάτη! (vds)

Ποδόσφαιρο
Η Εθνική 1-2 την Αυστραλία με απίστευτο γκολ Μανιάτη! (vds)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα… Εθνικής Ελλάδας από τα παλιά είχε το σημερινό φιλικό στην Μελβούρνη, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί με 1-2 της Αυστραλίας, παρουσιάζοντας βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την πρώτη συνάντηση.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος στο 21' με μία φοβερή λόμπα πίσω από το κέντρο σκόραρε ένα εντυπωσιακό τέρμα και ανάγκασε τους Αυστραλούς να τον παρομοιάσουν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ! Το προβάδισμα στο σκορ είχε δώσει ο Πέτρος Μάνταλος στο 8', σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη «γαλανόλευκη», ενώ για την Αυστραλία μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Σένσμπερι.

Η Εθνική ομάδα έκανε εξαιρετικό α' ημίχρονο, με τα δύο γκολ που σημείωσε και σημαντικές φάσεις ενώ στα μετόπισθεν, όσες φορές χρειάστηκε ο Καπίνο φώναξε «παρών». Στο β' ημίχρονο, η ελληνική ομάδα άγγιξε το τρίτο γκολ έχοντας δοκάρι με τον Τοροσίδη, ενώ στη συνέχεια έδωσε χώρο στους γηπεδούχους. Η Αυστραλία μείωσε στο 59' με τον Σένσμπερι αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών από τους δύο προπονητές, με τη γαλανόλευκη να κρατά το υπέρ της 1-2.

Ελλάδα: Καπίνο, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μάνταλος, Μανιάτης (Τζιόλης 69'), Σάμαρης, Χολέμπας (Χριστοδουλόπουλος 65'), Μπακασέτας, Βέλλιος (Παπάζογλου 79').

Αυστραλία: Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (Σμιθ 66'), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (Οικονομίδης 77'), Ράιτ, Κρούζε (Μπερνς 81'), Μόουι (Γιάννου 72'), ΜακΓκόουαν (Ντέγκενεκ 66'), Σέινσμπερι, Ρόγκιτς.

Το 0-1 από τον Μάνταλο

Το 0-2 από τον Μανιάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News