Αθλητισμός

Πρωταθλητής και… προπονητής ο Ηλίας Κώτσιος

Επιτέλους...διακοπές για τον Ηλία Κώτσιο! Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, δεν πήρε ...ανάσα όλη τη χρονιά, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αναχώρησε για την Κατερίνη, όπου παρακολούθησε την σχολή για το προπονητικό δίπλωμα UEFA B.

Στη φωτογραφία ο έμπειρος αμυντικός διακρίνεται ψηλά στο μέσον της δεύτερης σειράς. Ο Ηλίας Κώτσιος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την προπονητική, όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ήδη προετοιμάζει το επόμενο του βήμα στο ποδόσφαιρο.

Πάντως, μέχρι να συμβεί αυτό υπάρχει ακόμη χρόνος, καθώς έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του ΟΦΗ, για να παίξει μια ακόμη χρονιά στην Football league.

Άλλωστε με την φετινή του παρουσία, όπου ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο να ξεφύγει ο ΟΦΗ από την Γ' Εθνική, έδειξε ότι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στον ΟΦΗ, με την πολύτιμη εμπειρία του.

Για την ώρα ο Ηλίας απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του, η οποία του έλλειψε πολύ φέτος, καθώς η οικογένεια ήταν στην Αθήνα και ο ίδιος αναγκαζόταν να πηγαινοέρχεται συνεχώς...

Σχόλια