Αθλητισμός

Τα δάκρυα του Καρβελά και το γκολ της επιστροφής!

Άγγελος Καρβελάς! Ο παίκτης αποκάλυψη του φετινού ΠΟΑ, εκείνος που έδωσε την ψυχή του σε όλα τα ματς πρωταθλήματος και στα μπαράζ. Σίγουρα η εμπειρία του Ρουμπάκη, του Τριανταφύλλου, του Πετράκη ήταν οι θεμέλιοι λίθοι για να επιτύχει ο ΠΟΑ το στόχο του, όμως ο ενθουσιασμός και η εκρηκτικότητα του Άγγελου Καρβελά, έδωσαν πολύτιμες λύσεις στους «πράσινους».

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κέρδισε την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του ΠΟΑ και έμελλε να είναι αυτός που με το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ, σφράγισε την επιστροφή του ΠΟΑ στην Γ' Εθνική. Κάτι κάτι που ο ίδιος χρωστούσε στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και το είχε βάλει πείσμα από τον Μάιο του 2010!


Ήταν τότε το αξέχαστο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όταν ο ΠΟΑ γνώριζε την εντός έδρας ήττα και υποβιβαζόταν από την επαγγελματική (τότε) Football League 2 στην Δ' Εθνική. Ο Άγγελος Καρβελάς, χαρακτηριστική μορφή από τότε και μέλος της Ακαδημίας του ΠΟΑ, είχε συγκλονίσει με τα δάκρυά του για τον υποβιβασμό, στιγμή που αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό.

Τα χρόνια άρχισαν να κυλούν και ο μικρός Άγγελος μεγάλωνε μέσα στην οικογένεια του ΠΟΑ. Από τον Κεραυνό, την παρουσία στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ και στη συνέχεια με το βήμα στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ. Τον πρώτο καιρό είχε να συναγωνιστεί σαφώς πιο έτοιμους παίκτες για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, όμως ποτέ δεν έπαψε να προσπαθεί και να μάχεται για το καλό της ομάδας του.

Ο Άγγελος Καρβελάς ήταν (και είναι) το αγαπημένο παιδί του Ατσαλένιου, με τους ανθρώπους του ΠΟΑ να τον στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Και ήρθε η ώρα φέτος να τους δικαιώσει απόλυτα. Από τα δάκρυα του 2010 ήρθε φέτος να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της φανέλας με την ευθύνη να είναι μεγάλη. Όμως ανταποκρίθηκε απόλυτα. Και τώρα τα δάκρυα ήταν για τη χαρά της επιστροφής στην Γ' Εθνική…


Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Σχόλια