Αθλητισμός

Κατάθεση ψυχής από Βασίλη Κρασανάκη

Ο προπονητής του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης έκανε μια πραγματική "κατάθεση ψυχής" σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους παίκτες και την ομάδα του γενικότερα. Αυτά που έγραψε είναι χαρακτηριστικά και δε χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια...

"Έχουν περάσει ήδη δέκα μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Περάσαμε πολλές φουρτούνες, πολλές αναποδιές, πολλές κακοτοπιές, αλλά φτάσαμε στο τέρμα του ταξιδιού πρώτοι, νικητές, με δάφνες και τυμπανοκρουσίες. Μαζέψαμε εμπειρίες μέσα από ένα ταξίδι που σου αφήνει όμορφες και έντονες αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια και εφόδια χρήσιμα για να χρησιμοποιήσουμε και να γίνουμε αύριο καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί, πιο δυνατοί και απαιτητικοί από τους εαυτούς μας.

Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες στιγμές, την στήριξη και την βοήθεια για τον κοινό στόχο που είχαμε φέτος, να φέρουμε την ομάδα του ΠΟΑ στην φυσική της θέση, εκεί που ανήκει. Η κατάκτηση τριών τίτλων (super cup ΕΠΣΗ, πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και πρωτάθλημα Κρήτης)- είναι η ανταμοιβή σας για τους κόπους όλης της χρονιάς. Εύχομαι να το απολαύσετε και να στηρίξετε πάνω τους τις επόμενες ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.

Συγχαρητήρια, είστε πανάξιοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ"!

Σχόλια