default-image

Κόπα Αμέρικα: Η Αργεντινή δεν ξεχνά…

Ποδόσφαιρο
Κόπα Αμέρικα: Η Αργεντινή δεν ξεχνά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον περσινό τελικό του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή είχε ηττηθεί από τη Χιλή στα πέναλτι και στη φετινή τους συνάντηση για την επετειακή διοργάνωση, φρόντισε να πάρει την εκδίκησή της.

Στον αγώνα που έγινε στη Σάντα Κλάρα, στον πρώτο της αγώνα για το επετειακό Κόπα Αμέρικα, νίκησε 2-1 τη Χιλή, με τον Λιονέλ Μέσι μάλιστα να μην αγωνίζεται καθόλου, μένοντας στον πάγκο.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία άνοιξε το σκορ στο 51’ από ασίστ του Έβερ Μπανέγα και ανταπέδωσε το… κέρασμα οκτώ λεπτά μετά για την Αργεντινή, που στο 3’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολάς Γκαϊτάν. Η κάτοχος του τίτλου, που είδε τον Σέρχιο Ρομέρο να σταματά δις τον Αλέξις Σάντσες στο πρώτο ημίχρονο, μείωσε με κεφαλιά του Χοσέ Φουενσαλίδα στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Αργεντινή: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμένδι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Αουγούστο, Μασεράνο, Μπανέγα, Γκαϊτάν (87’ Κρανεβίτερ), Ντι Μαρία (80’ Λαμέλα), Ιγκουαΐν (74’ Αγουέρο).

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα (54’ Ορεγιάνα), Βιδάλ, Ντίας, Αρανγκίς (82’ Φουενσαλίδα), Αλέξις, Μποσεζούρ, Βάργκας (68’ Πινίγια).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News