Αθλητισμός

Νέα συνεδρίαση με σημαντικά ζητήματα

Όλα τα σπουδαία ζητήματα έρχονται για τα καλά σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα για τον ΟΦΗ. Αφετηρία είναι η νέα συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και όπου θα αποτυπωθούν οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Το οικονομικό είναι η άμεση προτεραιότητα και φυσικά σχετίζεται με τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ που θα συσταθεί. Οι συζητήσεις με πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο έχουν κορυφωθεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι μια μετοχική σύνθεση 30 προσώπων. Παράλληλα, μπορεί το μίνιμουμ για το μετοχικό κεφάλαιο να είναι 300 χιλιάδες ευρώ, αλλά πρόθεση των διοικούντων είναι η εκκίνηση να γίνει τουλάχιστον με το διπλάσιο ποσό. Επίσης, στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα που αφορούν την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, με τη διαδικασία να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Από 'κει και πέρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν και οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν αμιγώς με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να γίνει μια επαφή με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, όπου θα αναλυθούν κάποια δεδομένα, αφού επιθυμία της διοίκησης είναι να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι. Άλλωστε, το μέτωπο αυτό συνδέεται και με το πόστο του τιμ μάνατζερ, όπου βασικός υποψήφιος είναι ο Σταύρος Λαμπράκης. Τέλος, αύριο ή την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να γίνει η καταληκτική συζήτηση με τον Νίκο Νιόπλια, αν και υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της ομάδας ότι όλα θα πάνε καλά.  

Σχόλια