Αθλητισμός

Ίδρυση "Συνδέσμου Αλληλεγγύης Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών"

Μια κίνηση παραγόντων, προπονητών και άλλων ανθρώπων του τοπικού ποδοσφαίρου κάνει την εμφάνισή της στο Ηράκλειο. Πρόκειται για τον «Σύνδεσμο Αλληλεγγύης Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών», ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει στόχο την κάλυψη ιατρικών αναγκών των ποδοσφαιριστών ενώ γίνεται σε συνεργασία με άλλους φορείς όπως ΕΠΣΗ, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμους και ερασιτεχνικά σωματεία.

Η ανακοίνωση για την ίδρυση αυτής της εθελοντικής κίνησης αναφέρει τα εξής:

«Συνάντηση ανθρώπων που αγαπούν το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής του, έγινε στις 3/6 στις εγκαταστάσεις του ΛΙΝΤΟ. Η πρωτοβουλία στοχεύει στη δημιουργία συνδέσμου αλληλεγγύης στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και αφορά τον προ αθλητικό ιατρικό έλεγχο και κάλυψη σοβαρών προβλημάτων υγείας και την περαιτέρω βοήθεια στους αθλητές με ανάγκες (πχ σοβαρούς τραυματισμούς). Η κίνηση είναι εθελοντική σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (ΕΠΣΗ, Περιφέρεια, Δήμους και Ερασιτεχνικά σωματεία) όπως και με κάθε άλλο φορέα του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρεται να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή. Στο σύνδεσμο έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον πολλά σωματεία παρόλο που η συμμετοχή τους είναι εθελοντική. Η διοικούσα επιτροπής απαρτίζεται από τους κάτωθι:

1. Κατρινάκη Γεώργιο

2. Βασιλειάδη Γεώργιο

3. Παπαδόπουλο Δημήτριο

4. Σινάνη Σωτήρη

5. Ζούζουλα Αθανάσιο

Έχουν εκφράσει ακόμα το ενδιαφέρον και πολλοί πρόεδροι ερασιτεχνικών ομάδων και άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα απαρτίσουν το διοικητικό συμβούλιο αργότερα όπως:

1. Ασλάνης Κωνσταντίνος (πρώην δήμαρχος)

2. Δημόπουλος Νικόλαος (πρώην αντιδήμαρχος)

3. Παπαντωνάκης Εμμανουήλ (δικηγόρος)

4. Αλεξανδρής Μιχαήλ (επιχειρηματίας)

5. Καλέμπουμπας Ιωάννης (ιατρός)

6. Παύλος Ροδίτης

Σκοπός είναι η βοήθεια και μόνο η βοήθεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όποιος πρόεδρος ή παράγοντας ερασιτεχνικού σωματείου συμφωνεί με αυτή την κίνηση είναι δεκτός και αν βέβαια συμφωνεί με τη φιλοσοφία του συνδέσμου. Θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις και αιμοδοσίες πάντα για το καλό και τη βοήθεια του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή όπως και όπου κριθεί ότι υπάρχει ανάγκη. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με οποιοδήποτε άτομο της επιτροπής.

Επιτροπή Συνδέσμου Αλληλεγγύης Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών».

Σχόλια