Αθλητισμός

Μαρκάκης: Σχολή προπονητών, σεμινάρια και διοργανώσεις

Ο Μπάμπης Μαρκάκης συνεχίζει στην προεδρία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης καθώς επανεξελέγη παμψηφεί

Από το 2012 που ανέλαβε η διοίκησή του η αλήθεια είναι ότι στο νησί έχουν πραγματοποιηθεί σπουδαίες διοργανώσεις και αυτό οφείλεται στο ζήλο που έδειξε διεκδικώντας τες. Πλέον θέτει ως νέο στόχο τη σχολή προπονητών β' κατηγορίας, ενώ προανήγγειλε νέες σημαντικές διοργανώσεις.

Όπως επισήμανε λοιπόν: «Δε λέω ότι δεν κάναμε και λάθη. Σίγουρα κάναμε. Όμως όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Ό,τι υποσχεθήκαμε το 2012 το υλοποιήσαμε. Τώρα επόμενο βήμα είναι να κάνουμε σχολή προπονητών β' κατηγορίας και θέλω να συμμετάσχουν όσοι προπονητές δεν έχουν το δίπλωμα. Γι' αυτό θα ζητήσω από τα σωματεία να πιέσουν τους προπονητές τους. Μόνο έτσι θα γίνεται καλύτερη δουλειά στα σωματεία».

Παράλληλα ο κ. Μαρκάκης αναφέρθηκε στη μάστιγα του internet. «Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα ένα παιδί περνά επτά με οκτώ ώρες στο internet. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η δικαιολογία έχω εξετάσεις στο σχολείο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον αθλητισμό καταρρίπτεται με αυτή την έρευνα. Πρέπει να διοργανώσουμε σεμινάρια και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξετάσουμε αυτό το θέμα. Εμείς ήδη κάνουμε τις κινήσεις μας ως ΕΚΑΣΚ».

Τέλος ο κ. Μαρκάκης τόνισε ότι «θα υπάρξουν και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Κρήτη, όμως προς το παρόν δεν μπορούν να ανακοινωθούν».

Σχόλια