default-image

Σάντος: Θέμα χρόνου να κατακτήσει τίτλο η Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο
Σάντος: Θέμα χρόνου να κατακτήσει τίτλο η Πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άποψή του ότι η Πορτογαλία είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει έναν τίτλο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αναφέρθηκε στο θρίαμβο της Ελλάδα το 2004 επισημαίνοντας ότι μία διάκριση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και  στο γεγονός ότι δεν μπορεί μόνος του να κάνει θαύματα.

«Αν σκεφτούμε κάποιες από τις προηγούμενες γενιές ποδοσφαιριστών, τότε ναι. Η Πορτογαλία θα έπρεπε να έχει κατακτήσει ένα EURO, αλλά τα πράγματα δε λειτουργούν έτσι. Πολλές χώρες έβγαλαν κατά καιρούς εξαιρετικές γενιές παικτών, όπως συνέβη με την Ισπανία, αλλά ο τίτλος δεν ήρθε. Πιστεύω ότι για την Πορτογαλία είναι θέμα χρόνου. Δείτε το παράδειγμα της Ελλάδας. Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης», Επισήμανε ο Φερνάντο Σάντος, ενώ ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε:

«Αν ο Ρονάλντο είναι τόσο σημαντικός στη Ρεάλ, σκεφτείτε τι συμβαίνει στην Πορτογαλία. Είναι το ίδιο και περισσότερο. Προφανώς και ο Κριστιάνο δεν μπορεί να πάρει το τουρνουά μόνος του. Χρειάζεται τη βοήθεια των υπολοίπων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News