default-image

Μοιράζει συγχαρητήρια το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Μοιράζει συγχαρητήρια το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ομάδα πόλο γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου ήταν μαγική καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Α1 και να κατακτήσει μάλιστα την 3η θέση.

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή επιτυχία του ΝΟΡ, το Ρέθυμνο Cretan Kings εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει το ρεθυμνιώτικο σωματείο. Παράλληλα συγχαίρει την ομάδα Fustal για την επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας, αλλά και την Ακαδημία Ρεθύμνου για την άνοδο στη Γ' Εθνική του μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει την ομάδα πόλο γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου για την κατάκτηση της 3ης θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1. Η επιτυχία των κοριτσιών του ΝΟΡ κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες αποκτά ιδιαίτερη αξία και δικαιούνται τον θαυμασμό όλων μας. Επίσης, συγχαίρουμε θερμά την ομάδα του Ρέθυμνο Futsal που πέτυχε την επάνοδο της στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας. Τέλος, συγχαίρουμε την ομάδα μπάσκετ της Ακαδημίας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης και θα αγωνίζεται του χρόνου στην Γ' Εθνική.

Κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες ο αθλητισμός του Ρεθύμνου μοιράζει χαμόγελα χαράς και επιτυχιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News