Αθλητισμός

Λαμπρή τελετή λήξης στο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Για άλλη μια χρονιά το Παγκρήτιο Στάδιο έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τα εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν στο 5ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Ηρακλείου.

Η διοργάνωση έδωσε τη δυνατότητα σε νέα ταλέντα από όλο το νομό Ηρακλείου και διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, να απολαύσουν το παιχνίδι, αγωνιζόμενα σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και με συνθήκες επίσημου αγώνα. Τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το φετινό τουρνουά ήταν η χαρά της συμμετοχής, η ψυχαγωγία και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των παιδιών, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 31 σύλλογοι ή αθλητικά κέντρα με 167 ομάδες και συμμετείχαν 3500 παιδιά περίπου. Πραγματοποιήθηκαν 720 αγώνες και σε όλους υπήρχε ιατρική κάλυψη όπως και επίσημη διαιτησία με μέλη του Συνδέσμου Ηρακλείου.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, με φιλικές συναντήσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ παιδιών μικρότερων ηλικιών ενώ η Θύρα 1 ήταν κατάμεστη από γονείς. Ακολούθησε το κυρίως μέρος της εκδήλωσης με την παρουσίαση-παρέλαση όλων των ακαδημιών ενώ οι εκπρόσωποι κάθε συλλόγου παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους. Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες των μεγαλύτερων ηλικιών που κρατήθηκαν βαθμολογίες ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Σχόλια