Αθλητισμός

Έτσι πανηγύρισαν στο Ατσαλένιο την άνοδο (video)

Μεγάλες στιγμές έζησαν χθες οι φίλοι του ΠΟΑ με την επάνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία. Η νίκη με 2-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φυσικά τον κόσμο που κατέκλεισε τις κερκίδες στο Ατσαλένιο.

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ήταν εκεί για να απαθανατίσει όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά από αυτή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΟΑ μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ρουμπάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλου απέβαλε το άγχος και σκόραρε ξανά με τον Καρβελά.

Μετά η λήξη του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί. Παίκτες, προπονητικό τιμ, παράγοντες έγιναν ένα εκφράζοντας τη χαρά τους για την άνοδο της ομάδα και μάλιστα ως πρωταθλήτριας! Μαζί τους και περίπου 2.000 φίλοι της ομάδας που δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα στο Ατσαλένιο. Το γλέντι συνεχίστηκε μέσα στα αποδυτήρια και αργότερα σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας μετά τη νίκη και την εξασφάλιση της ανόδου και μάλιστα ως πρωταθλητές Κρήτης μετά την ήττα  του ΙΝΚΑ. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για την επιτυχία τους…

Σχόλια