default-image

Πάνε φουλ για τίτλο οι Ουόριορς

Μπάσκετ
Πάνε φουλ για τίτλο οι Ουόριορς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη ευκολία οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ επικρατώντας με 110-77 των Καβαλίερς. Έχοντας προστατεύσει την έδρα τους πηγαίνουν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Κλίβελαντ με στόχο να «σπάσουν» την έδρα των αντιπάλων τους και να κάνουν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στεφ Κάρι έπαιξε μόλις 25' για να πετύχει 18 πόντους με 4/8 τρίποντα, να μαζέψει 9 ριμπάουντ (πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα) και να μοιράσει 4 ασίστ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν όμως ο MVP με 28 πόντους (5/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 34', την ώρα που ο Κλέι Τόμπσον έδινε 17 με 4/8 σουτ από τα 7μ.25.

Από την άλλη, ο Λεμπρόν Τζέιμς έπαιξε 34' για να σκοράρει 19 πόντους με 7/17 σουτ, να μαζέψει 8 ριμπάουντ, να μοιράσει 9 ασίστ, αλλά να κάνει και 7 λάθη! Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον, οπότε ακόμη κι αν δεν έχετε δει το ματς, μπορείτε να καταλάβετε πόσο κακή ήταν η βραδιά τους.

Διπλά χαμένο το Κίβελαντ καθώς τραυματίστηκε ο Λαβ (χτύπησε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση) και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης είναι αμφίβολη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News