default-image

Νίκες για Μεξικό και Βενεζουέλα

Ποδόσφαιρο
Νίκες για Μεξικό και Βενεζουέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αμέρικα Μεξικό και Βενεζουέλα για τον 3ο όμιλο. Το πρώτο επιβλήθηκε εύκολα με 3-1 της Ουρουγουάης, ενώ η δεύτερη με 1-0 της Τζαμάικα.

Στο "University of Phoenix Stadium", αφού η Ουρουγουάη άκουσε τον Εθνικό ύμνο της Χιλής αντί για τον δικό της στη συνέχεια είδε και το Μεξικό να τη… φιλοδωρεί με τρία γκολ αναγκάζοντάς τη να ξεκινήσει με ήττα τη διοργάνωση.

Το Μεξικό βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Περέιρα, ενώ στο 45' αποβλήθηκε ο Βεσίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 72' όμως, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε μετά την αποβολή του Γκουαρδάδο και ο Γοδίν ισοφάρισε για την ομάδα του με κεφαλιά.

Το Μεξικό, όμως αποδείχτηκε καλύτερο κακι με σουτ του Μάρκες έκανε το 2-1 στο 86' για  να «γράψει» το τελικό 3-1 ο Ερέρα στις καθυστερήσεις.

Μεξικό: Ταλαβέρα, Αράουχο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61' Ντουένιας), Ακίνο (55' Λοσάνο), Ερνάντες (83' Χιμένες).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46' Γκονζάλες), Αρέβαλο (84' Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60' Ερνάντες).

Στο "Soldier Field" του Σικάγο, η Βενεζουέλα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 15ο λεπτό ο Μαρτίνες. Να σημειωθεί ότι η Τζαμάικα αναγκάστηκα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 23' λόγω της αποβολής του Όστιν.

Τζαμάικα: Μπλέικ, Μαριάπα, Τέιλορ, Μόργκαν (40' Λόρενς), ΜακΚλίρι, Μπινς (77' Χέκτορ), Μπινς (88' Γουότσον), Όστιν, ΜακΆναφ, Μπαρνς, Ντόναλντσον.

Βενεζουέλα: Ερνάντες, Ροσάλες, Άνχελ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Ρινκόν, Φιγκέρα, Σέιχας (86' Οτέρο), Μαρτίνες (77' Πενιαράντα), Ροντόν, Γκέρα (91' Γκονζάλες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News