Αθλητισμός

Καλέμπουμπας: "Χαρούμενος και ο Στράτος..."

Σε αυτές τις χαρούμενες στιγμές για τον ΠΟΑ, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Καλέμπουμπας δεν ξέχασε ένα ιστορικό πρόσωπο και επί χρόνια συνεργάτη του, τον Στράτο Γεωργιάδη.

"Αυτήν την στιγμή όμως, θα πρέπει να έρθει στην σκέψη μας ο Στράτος Γεωργιάδης, φαντάζομαι αν ήταν κοντά μας θα ήταν πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως αν μας βλέπει από κάπου, θα νιώθει βαθιά ικανοποίηση" είπε ο πρόεδρος για τον αείμνηστο Στράτο...

Η δήλωση του Γιάννη Καλέμπουμπα είναι η εξής:

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε αυτήν την διαδικασία. Μπορεί η ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου στον πρώτο γύρο να μας αποσυντόνισε γιατί ήταν απρόσμενη, όμως δείξαμε στην συνέχεια πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε την πρώτη θέση. Αυτήν την στιγμή όμως, θα πρέπει να έρθει στην σκέψη μας ο Στράτος Γεωργιάδης, φαντάζομαι αν ήταν κοντά μας θα ήταν πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως αν μας βλέπει από κάπου, θα νιώθει βαθιά ικανοποίηση. Αυτή η επιτυχία της ομάδας, ανήκει σε πολλούς παράγοντες και την χαρίζουμε στους φιλάθλους του Ατσαλένιου αλλά και τους φιλάθλους του Ηρακλείου γενικότερα που μας στήριξαν αλλά και στο προσφυγικό στοιχείο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν από τον φροντιστή, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο γι'αυτήν την επιτυχία της ομάδας».

Σχόλια