default-image

Ανακοίνωση από την ΕΠΣ Λασιθίου για τα μπαράζ

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση από την ΕΠΣ Λασιθίου για τα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ των πρωταθλητών της Κρήτης για την άνοδο στην Γ' Εθνική, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου εξέδωσε ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε στις ομάδες που συμμετείχαν, στις Ενώσεις της Κρήτης και τα ΜΜΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου μετά και τη λήξη της επίπονης μα και ψυχοφθόρου διαδικασίας των αγώνων κατάταξης (Μπαράζ) μεταξύ των τεσσάρων Πρωταθλητριών των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης για την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία, αισθάνεται την ανάγκη μα και υποχρέωση να επαινέσει και να συγχαρεί και τα τέσσερα Σωματεία πού συμμετείχαν σε αυτή.

Στην αγωνιστική συμπεριφορά, την αυστηρή προσήλωση στους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και γενικά σε ότι παράγει αθλητικό πολιτισμό πήραν άριστα.

Παρόμοιες αρετές διαπιστώσαμε και εκ μέρους των φιλάθλων και των τεσσάρων και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τούτο.

Στα δύο Σωματεία Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πού κατέλαβαν τις θέσεις πού δίνουν το εισιτήριο ανόδου στην επόμενη κατηγορία μαζί με τά θερμά συγχαρητήρια θα τις συνοδεύουν και οι ευχές μας για καλή συνέχεια για άξια εκπροσώπηση στην μεγαλύτερη και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ πλέον κατηγορία προς τιμή και δόξα του «ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News