default-image

ΠΟΑ - ΟΦΙ 2-0 τελικό

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ - ΟΦΙ 2-0 τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ματς... μια κατηγορία είναι το παιχνίδι που γίνεται σήμερα στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον ΟΦΙ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ πρωταθλητών της Κρήτης. Παρακολουθείστε live από το portal neakriti.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Σε εξέλιξη το παιχνίδι!

Όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο βρίσκεται στο Ατσαλένιο, με την ατμόσφαιρα να είναι γιορτινή! Πριν τη σέντρα το συγκρότημα "Παπαδόκωστας" χόρεψε κρητικούς χορούς ενώ κατά την είσοδο των ομάδων, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΟΑ ήταν φαντασμαγορική.

10' Καλύτερος και επικίνδυνος ο ΠΟΑ στα πρώτα λεπτά με Ρουμπάκη-Τριανταφύλλου. Άτυχη στιγμή για τον ΟΦΙ η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Χρυσοφάκη, με τη θέση του να παίρνει ο Φιλιππάκης.

14' Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΟΑ, με τον Τριανταφύλλου σε κενή εστία να στέλνει άουτ τη μπάλα, μετά από κόρνερ του Ρουμπάκη.

42' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ με τον Πηγιάκη, με τον Πετράκη να διώχνει την τελευταία στιγμή τη μπάλα.

Ημίχρονο στο Ατσαλένιο με το αποτέλεσμα ισόπαλο 0-0, κάτι που ευνοεί τον γηπεδούχο ΠΟΑ. Καλύτερος στο παιχνίδι ο ΠΟΑ, με τον ΟΦΙ πάντως να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί...

64' Γκολ ανόδου για τον ΠΟΑ, 1-0! Ο Ρουμπάκης κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Μίγγα με τον Τριανταφύλλου να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να στέλνει τον ΠΟΑ στην Γ' Εθνική.

70' Εδραιώνει τη νίκη ο ΠΟΑ, 2-0! Ο Άγγελος Καρβελάς σκοράρει με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Ρουμπάκη.

Το ματς στα τελευταία λεπτά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον ΠΟΑ να έχει σημαντικές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ ενώ όλοι περιμένουν το φινάλε του αγώνα για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Τελικό αποτέλεσμα, ΠΟΑ-ΟΦΙ 2-0, ο ΠΟΑ στην Γ Εθνική

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Βρεττός Ν., Πετράς, Τριανταφύλλου (72' Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης, Παπαδομιχελάκης.

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Πηγιάκης, Φρουζάκης, Μίγγας, Τζελέπης, Στάχτιαρης, Πετάσης, Χριστάκης, Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης (10' λ.τ. Φιλιππάκης, 75' Μπαριτάκης Μ.), Τοψιδέλης (71' Μίγγας Β.)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News