Αθλητισμός

Ποστέκογλου: Ντροπή που παίξαμε σε τέτοιο γήπεδο

Ξέσπασε μετά το φιλικό το φιλικό με την Ελλάδα ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου τονίζοντας ότι ήταν ντροπή να γίνει ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η βροχή που έπεσε στο Σίδνεϊ έκαναν δύσκολες τις συνθήκες διεξαγωγής του φιλικού καθώς το AZN Stadium ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Socceroos και πρώην της Παναχαϊκής υποστήριξε ότι αισθάνεται ντροπή για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

«Νιώθω ντροπή, ειλικρινά. Υποδεχόμαστε μια εθνική ομάδα και θέλουμε να θεωρούμαστε  ένα αθλητικό έθνος και μια αθλητική πρωτεύουσα του κόσμου και πρέπει το συντομότερο δυνατό να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρό μας χρειάζεται καλύτερα γήπεδα. Το ένιωσα από τους ποδοσφαιριστές, από τις κινήσεις τους όταν πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο. Όταν καλείς κάποιον στο σπίτι σου, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρό. Νομίζω ότι αυτό χρειαζόμαστε να κάνουμε.

Εάν πλήρωνα χρήματα για εισιτήρια απόψε, θα έλεγε ότι μέχρι να βελτιωθεί αυτό δεν θα ξαναέρθω. Η ομοσπονδία θα πρέπει να επανεξετάσει μερικά από τα deals που κάνει με τα γήπεδα. Μπορώ να σας πω τι έλεγαν οι Έλληνες παίκτες όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ ευγενικοί που δεν το είπαν δημοσίως», επισήμανε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Σχόλια