Αθλητισμός

Νιόπλιας και Παλαίμαχοι στη φιέστα της Ρόδου!

Σε κατάσταση θετικών σκέψεων για την επόμενη μέρα του στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Νιόπλια, να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ρόδου, έχοντας δίπλα έναν φίλο του Πανθηραϊκού που πανηγυρίζει την άνοδο της ομάδας του στη Γ' Εθνική!

Ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στο "σμαραγδένιο" νησί, μαζί με άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Κρήτης, για έναν αγώνα που θα δοθεί σήμερα με αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων της Ρόδου. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο πριν τη φιέστα της Ρόδου για την άνοδό της στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό!

Το παιχνίδι των παλαιμάχων θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και μαζί με τον Νίκο Νιόπλια στην ομάδα παλαιμάχων της Κρήτης θα αγωνιστούν οι Γιάννης Νικηφόρος, Αντρέας Σκέντζος, Σταύρος Λαμπράκης, Φάνης Χαλκιαδάκης, Γιάννης Ταουσιάννης, Αντώνης Δαριβιανάκης, Κώστας Αργέντης, Μιχάλης Πλύγκος, Δημήτρης Καλογιαννάκης, Γιάννης Φανουράκης, Βαγγέλης Μπελιδάκης, Γιώργος Πολυχρονάκης, Λεωνίδας Κεφαλογιάννης, Χάρης Μεσοδιακάκης και ο νυν γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης. Πολύ γνωστά ονόματα απαρτίζουν ωστόσο τη Μικτή ομάδα της Ρόδου: Ροδανάκης, Μπιλλιάς, Πάττας, Πατρός, Βασιλόπουλος, Γιαννουκάς, Καραντάνης, Καλαϊτζίδης, Χατζηπέτρος, Σαλπιγκτίδης, Ξύπας, Κρητικός, Ισκάς, Οικονόμου, Σταυρής, Κακλαμάνος, Πανουργιάς, Κώτης, Ρήγας, Κάβουρας και Σκαρτάδος.

Είναι εύκολο επίσης να γίνει αντιληπτό πως η παρουσία των παραπάνω ποδοσφαιριστών δίνει αίγλη στη φιέστα των πρωταθλητών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, παίρνοντας καθαρό αιγαιοπελαγίτικο χρώμα. Παρουσίες όπως των Νίκου Νιόπλια, Γιάννη Νικηφόρου, Ανδρέα Σκέντζου, Γιώργου Σκαρτάδου, Μανώλη Κώτη, Γιάννη Καραντάνη και Αλέκου Κακλαμάνου το πιστοποιούν! Η φιέστα Ρόδου-Πανθηραϊκού θα αρχίσει στις 7:30 σε κατάμεστο στάδιο.

Είναι γεγονός πάντως ότι το ταξίδι αυτό δίνει άλλο αέρα στον προπονητή του ΟΦΗ να δει με πιο καθαρό αέρα όλα όσα συζήτησε πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο Αντίπα Σηφάκη και πιο θετικά! Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έμεινε στο Ηράκλειο, προκειμένου να φέρει σε πέρας τη συγκρότηση της Κ19, ενώ τον περιμένει ταξίδι στη Ρόδο μέσα στο καλοκαίρι!

Σχόλια