default-image

Με Γιαννόπουλο το τουρνουά 3on3 του Ηρακλείου

Μπάσκετ
Με Γιαννόπουλο το τουρνουά 3on3 του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» στο τουρνουά 3on3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και ο Δήμος Ηρακλείου το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα βρίσκεται και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο καλαθοσφαιριστής του Ρέθυμνο Cretan Kings θα συμμετάσχει στο καθιερωμένο πλέον τουρνουά που φέτος θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως επισήμανε ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ στο επίσημο σάιτ του ΠΣΑΚ «το τουρνουά αυτό, όπως κι όλα που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ομοσπονδία, είναι ιδιαίτερα σημαντικά διότι συνδυάζουν το μπάσκετ και την αλληλεγγύη. Από τη μία, έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να παίξει με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές κι από την άλλη, μπορούμε μέσα από αυτά τα τουρνουά να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα. Έτσι λοιπόν, για εμάς τους παίκτες, δεν είναι απλά μια συμμετοχή σε ένα τουρνουά. Μπορούμε και μέσα από αυτά να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους», ανέφερε σχετικά ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών υπενθυμίζει:

«Στα φετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11-12 Ιουνίου, Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25-26 Ιουνίου, περιβάλλων χώρος ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2-3 Ιουλίου, οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά. Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News