Αθλητισμός

Ημερίδα για τα αναβολικά στα Χανιά παρουσία Κοντονή

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, του καθηγητή εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, του γενικού γραμματέα και πρώην προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή αλλά και πολλών άλλων επίσημων προσκεκλημένων και ομιλητών θα γίνει την επόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου στα Χανιά Ημερίδα  που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, σε συνεργασία με αυτοδιοικητικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης.

Η ημερίδα θα γίνει υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, με θέμα: «Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισημοποιήθηκε, μετά το καλωσόρισμα του μητροπολίτη Κορωνίας και Αποκορώνου κυρίου Δαμασκηνού, και τους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, οι εκπρόσωποι των  φορέων  θα καταθέσουν τις εξειδικευμένες εισηγήσεις τους:

Αναλυτικότερα θα μιλήσουν:  

•      Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, με τίτλο «Γόρδιος Δεσμός για τον Αθλητισμό έχει καταστεί η εμπορευματοποίηση, που ¨γεννάει¨ σκάνδαλα ντόπινγκ».

•      Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τίτλο «Ο πολιτισμός των σπορ σήμερα και ο αθλητισμός του μέλλοντος».

•      Γιάννης Παπαδογιαννάκης, δικηγόρος, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με τίτλο «Η νομική αντιμετώπιση του ντόπινγκ στην Ελλάδα και τη διεθνή έννομη τάξη».

•      Γιάννης Σφυράκης, χειρούργος ορθοπεδικός, επιμελητής Νοσοκομείου Χανίων, μέλος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδας, επικεφαλής γιατρός της ¨ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, με τίτλο «Μια ιατρική ματιά στην φαρμακοδιέγερση και οι επιπτώσεις στην υγεία».

Σχόλια