Αθλητισμός

Ο Λαμπράκης για τον ρόλο-κλειδί στον ΟΦΗ

«Κλείνοντας» το κεφάλαιο της Γ' Εθνικής για τον ΟΦΗ, μπαίνει ολοκληρωτικά σε μια νέα… εποχή, με την παρουσία του ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οργάνωση από το μηδέν και «χτίσιμο» της ομάδας σε γερές βάσεις είναι αυτή τη στιγμή οι άμεσες προτεραιότητες. Έτσι, υπάρχει συγκεκριμένο οργανόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει θέσεις… κλειδιά, όπως αυτή του τιμ μάνατζερ (κατ' άλλους γενικός αρχηγός). Ο Σταύρος Λαμπράκης είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός υποψήφιος, για να αναλάβει αυτό το ρόλο, τον οποίο είχε επί σειρά ετών στον Εργοτέλη. Η εισήγηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο έγινε το περασμένο Μάρτιο, χωρίς όμως να προχωρήσει υπόθεση, που πήρε μικρή παράταση ενόψει Football League.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν την προσωπικότητα, την μεθοδικότητα και τις οργανωτικές ικανότητες του Λαμπράκη, για να αποτελέσει τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση με την Διοικούσα Επιτροπή, ενώ υπάρχει καλή επαφή με το Νίκο Νιόπλια, που επίσης θεωρεί ότι πρόκειται για το κατάλληλο πρόσωπο. Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις, αφού οι δύο πλευρές εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο για την προοπτική συνεργασίας.

Σχόλια