Αθλητισμός

Διακρίσεις του ΟΦΗ στο τουρνουά του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Σημαντικές πρωτιές είχε στο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Οπως τονίζει ο Κώστας Ζερβάκης, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος για θέματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου, η εικόνα του ΟΦΗ στο τουρνουά ήταν πολύ καλή και αυτό αποτυπώθηκε με δυο πρωτιές στις ηλικίες 2001-2, αλλά και δυο πρωτιές στς ηλικίες 2003-4.

Οι απονομές θα γίνουν το Σάββατο (4/6) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο κ. Ζερβάκης, επισημαίνει ακόμη ότι μεσα απο τα δοκιμαστικά τέστ που έγινε το προηγούμενο διάστημα, ο ΟΦΗ επέλεξε αρκετά παιδιά απο ομάδες του Ηρακλείου, τα οποία και θα στελεχώσουν τις αγωνιστικές ομάδες των ακαδημιών του ΟΦΗ την επόμενη χρονιά και μάλιστα ήδη γίνονται οι σχετικές επαφές για το θέμα αυτό.

Tέλος οριστικοποιήθηκε το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, που θα φιλοξενηθεί στο Γεντί Κουλέ στις 11 Ιουνίου, για τις ηλικίες 6-7 και 8-9, με διοργανωτή τον ΟΦΗ.

 Συλλυπητήρια στην Κουνάλη

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει με ανακοίνωση του, τα θερμά του συλλυπητήρια στην αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ Μαρία Κουνάλη, για το θάνατο του πατέρα της.

Σχόλια