Αθλητισμός

Μένουν προπονητές, βασικός κορμός στο Ηράκλειο

Με δεδομένη τη συμμετοχή του στην Α2 Εθνική κατηγορία ξεκίνησε το σχεδιασμό του το Ηράκλειο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που αδειάσει θέσει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του μπάσκετ.

Ο σχεδιασμός φυσικά ξεκίνησε από το τεχνικό τιμ, με τον Βασίλη Ράλλη και τους συνεργάτες του Γιάννη Βισκαδουράκη και Αλέξη Χριστοδούλου να παραμένουν στα πόστα τους.

Στο Ηράκλειο δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν πολλά πράγματα σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Επιθυμία τους είναι να διατηρήσουν το βασικό κορμό της ομάδας από την περυσινή σεζόν, χάρη στον οποίο, άλλωστε, πρωταγωνίστησε στη Β' Εθνική, διεκδικώντας ακόμα και απευθείας άνοδο στην Α2 μέχρι και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τους συγκεκριμένους αθλητές και πιθανότατα θα υπάρξει αίσιο τέλος. Σίγουρα προτεραιότητα έχουν οι Κουπίδης, Λιανός, Καραδολάμης, Αυγενικός και Πάλλης, που τράβηξαν το... κουπί όλη τη χρονιά, αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Από 'κει και πέρα, θα γίνουν τουλάχιστον τρεις προσθήκες. Σκοπός της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι να αποκτηθούν ένας σέντερ, ένας πάουερ φόργουορντ και ένας πλέι μέικερ αναγνωρισμένης αξίας. Εφόσον υπάρξει το οικονομικό περιθώριο, θα αποκτηθεί ένας ακόμη αθλητής. Προς το παρόν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας κάνουν υπομονή μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατηγορία που θα αγωνιστούν.

Σχόλια