default-image

Πρώτος χωρίς να… ζοριστεί ο Στεφανουδάκης στη Θεσσαλονίκη

Σπορ
Πρώτος χωρίς να… ζοριστεί ο Στεφανουδάκης στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να χρειαστεί να πιέσει τον εαυτό του ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε την 1η θέση στους 3ους αγώνες στίβου «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σήμερα στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης συμμετείχε μόνο στον ακοντισμό, όπου με βολή στα 27,17μ. κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στην κατηγορία του όσο και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που έγιναν στον ακοντισμό.

Για τον Μανώλη Στεφανουδάκη ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μία πρόβα τζενεράλε πριν το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ, το οποίο διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία. Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από τη βολή του και έτοιμος για το Πανευρωπαϊκό.

«'Με μία πολύ καλή εμφάνιση και με πολύ καλές επιδόσεις ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Θεσσαλονίκης. Όλες μου οι βολές ήταν υψηλές και σταθερές, πράγμα που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή σωματική κατάσταση. Είμαι έτοιμος για το Πανευρωπαϊκό, οπού ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο καλά», είπε αρχικά ο πρωταθλητής της Μεγαλονήσου και πρόσθεσε:

«Όπως πάντα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Ιωαννίδη Ιάκωβο, ο οποίος με συνόδεψε σε αυτό μου το ταξίδι, το Βαρβεράκη Γιώργο και τον Σκαντζάκη Ιπποκράτη που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθημερινή μας προπόνηση.

  Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει και στα μέλη των εταιρειών, που καλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού μου του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μου προετοιμασίας. Οι εταιρείες που με στηρίζουν το 2016 είναι οι ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος μου χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G - Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κώστα Βαρδάκη, μέλος της εταιρείας Europcar, ο οποίος μας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας στη Θεσσαλονίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News