default-image

"Μπαμ" στην ΕΠΣ Χανίων με Σβουράκη

Ποδόσφαιρο
"Μπαμ" στην ΕΠΣ Χανίων με Σβουράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το προεκλογικό θερμόμετρο στα Χανιά ανεβαίνει και χθες είχαμε τη στήριξη του Στέλιου Βαρουξάκη από τον Μανόλη Σβουράκη του Πανακρωτηριακού, ο οποίος ουσιαστικά αλλάζει στρατόπεδο!

Ο κ. Σβουράκης ήταν τα προηγούμενα χρόνια στο πλευρό του Βούρβαχη, όμως, όπως τονίζει σε γραπτή του δήλωση, ο Στέλιος Βαρουξάκης και οι συνεργάτες του τον πείθουν για ένα καλύτερο μέλλον στην ΕΠΣ Χανίων. Επίσης, ζητά την ψήφο των σωματείων για την αλλαγή σελίδας στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Η δήλωση Σβουράκη:

«Μετά από την χρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, θέλω να δηλώσω το, σεβασμό και την εκτίμηση μου στο φίλο Γιώργο Βούρβαχη, όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την προσφορά του στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Σύντομα όμως το τοπικό ποδόσφαιρο θα βρεθεί σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι μέσω των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Σε αυτό το σταυροδρόμι δεν μπορώ να υποστηρίξω άλλο δρόμο παρά αυτόν του Στέλιου Βαρουξάκη. Του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, ανεβάζοντας τον Πλατανιά στη Superleague.

Το ήθος του Στέλιου Βαρουξάκη, τα άτομα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του καθώς και ο τρόπος που ονειρεύεται ο ίδιος το αύριο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, με πείθουν ότι είναι μονόδρομος για το μέλλον της ένωσης μας.

Δηλώνω λοιπόν παρών στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων με την ομάδα του Στέλιου Βαρουξάκη και ζητάω την ψήφο των σωματείων μας, για να αλλάξουμε σελίδα στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής

Μανόλης Σβουράκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News