Αθλητισμός

Τζώρτζογλου: Μετά τα πλέι-οφ, άρχισαν... τα πλέι-ωχ!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου για μια ακόμα φορά δε δίστασε να απαντήσει σε θέματα που "καίνε" παραχώρησε σήμερα ο Νίκος Τζώρτζογλου. Συνέντευξη που αφορά στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και το "παρασκήνιο τους" και συνδυάστηκε με το γνωστό καυστικό του χιούμορ...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στο αθηναϊκό ραδιόφωνο Sport-fm...

-για την πρόταση του για συνάντηση των διοικητικών ηγετών των μεγάλων ομάδων:  

«Πριν από περίπου δυόμιση μήνες σε μία σύσκεψη στην ΕΠΣ Ηρακλείου τους είχαμε καλέσει όλους στην Κρήτη να έρθουν και να κάνουμε μια διακήρυξη αρχών για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο με την ελπίδα ότι κάτι θα βγει καλό για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως δεν ήταν και το κατάλληλο τάιμινγκ για την πρόταση αυτή γιατί υπήρχαν εκκρεμότητες όπως το Κύπελλο. Στη συνάντηση της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» που βρέθηκα διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Κάποια πράγματα που διέκρινα στο χώρο δεν μου άρεσαν.

-εάν εννοεί την παρουσία του Μπέου:  

«Και όχι μόνο. Η εμπλοκή του Θωμά Μητρόπουλου για παράδειγμα σε αυτή την προσπάθεια. Τι εννοούμε εμπλοκή; Ότι αυτός ήρθε σε επικοινωνία με άλλες ενώσεις για να μπουν στην ομάδα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα συναδέλφων και φίλων από άλλες Ενώσεις, ναι έχει εμπλοκή. Αυτή η φιλοσοφία του Θωμά Μητρόπουλου, η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου λοιπόν δεν με εκφράζει. Παραδέχομαι ότι ο Μπέος πλήρωσε μόνο στο μάρμαρο στην υπόθεση με τα στημένα, αλλά ακόμη κι έτσι εμένα δεν με εκφράζει. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία τη δική μου για το ποδόσφαιρο».

-για την τύχη της πρότασης που έκανε:  

«Θεωρώ ότι είναι μια έντιμη πρόταση και έτσι τους είπα: ελάτε στην Ελούντα να κάνουμε μια διακήρυξη Αρχών και να κάνουμε προτάσεις για τη νέα ημέρα της διοίκησης. Πρότεινα στον κ.Μελισσανίδη, στον κ.Σαββίδη και στον κ.Παναγόπουλο να γίνει μια συνάντηση, με παρουσία Ενώσεων και των τεσσάρων (σσ. εννοεί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη) στην οποία θα γίνουν συναντήσεις και προτάσεις για ένα νέο ποδόσφαιρο και ένα νέο σύστημα εκλογής. Μετέφερα την πρόταση αυτή παρουσία και άλλων προέδρων. Ο κ.Δημητρίου θα μιλούσε με τον κ.Τοπολιάτη και κατ’ επέκτασην στον κ.Μαρινάκη για να βρεθούν και οι τέσσερις . Δυστυχώς, όμως απογοητεύτηκε από ό,τι έγινε. Απογοητεύτηκα. Γιατί τελειώνοντας τα πλέι-οφ άρχισαν τα πλέι-ωχ και κατάλαβα ότι αυτό που προτείνουμε δεν γίνεται. Όμως δεν είναι ποδόσφαιρο μόνο αυτοί οι τέσσερις. Δεν μπορούν αυτοί να αποφασίσουν πως είναι και πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό και μόνο δεν είναι χειραγώγηση;».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Δημητρίου για την πρόταση...  

-τι είπε στον κ.Τοπολιάτη:  

«Του μετέφερα αυτή την πρόταση ότι 7-8 πρόεδροι συμφωνήσαμε με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη και Πανόπουλο και περίμενα να βρεθούμε μία κοινή λύση για το ποδόσφαιρο.
Το δέχθηκε με πολύ ανακούφιση, αφού και εκείνος ήθελε το ίδιο και δεν είχε διαφορετική άποψη από εμάς. Με πήρε τηλέφωνο χθες το απόγευμα, μάλλον λίγο μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
Μου είπε πως ο κ. Μαρινάκης δεν συμφωνεί με αυτή τη λογική, χωρίς να μου αιτιολογήσει αυτή τη λογική. Εγώ έχω να πω μία κουβέντα πως αν δεν υπάρξει σύμπνοια ανάμεσα στις 4 ομάδες, τότε δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

-Για το ποια πλευρά έχει το προβάδισμα για την προεδρία της ΕΠΟ:  

«Καμία από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι είναι ένα ντέρμπι και θα γίνει ακόμη πιο δυνατό το ντέρμπι μέχρι την ημέρα των εκλογών».

Σχόλια