Αθλητισμός

Έτοιμη η κάρτα μέλους του ΟΦΗ

Προ των πυλών βρίσκεται η κάρτα μέλους του ΟΦΗ, με την οποία ο κάτοχός της θα έχει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ θα έχει και προνόμια-παροχές (επιστροφή μετρητών, πόντοι, δώρα κ.λπ).

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, η δημιουργία της κάρτας μέλους ξεκινά μέσα και εντάσσεται στην προσπάθεια να γίνει ένα άνοιγμα προς την κοινωνία και να φέρει νέα μέλη με δικαίωμα ψήφου.

Όσον αφορά στα προνόμια που θα έχει η κάρτα μέλους θα αφορά εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο καθώς και για αγορές μέσω του ίντερνετ από καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά ο κάτοχος θα δικαιούται επιστροφή μετρητών και εκπτώσεις, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνει «πόντους» για μελλοντικές αγορές, δώρα και παροχές. Αυτόματα μετά από κάθε αγορά, ο κάτοχος θα δέχεται μήνυμα στο κινητό του όπου θα ενημερώνεται για το ποσό της επιστροφής μετρητών που δικαιούται και για τους πόντους που έχει συγκεντρώσει.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μηνιαίως) ο φίλαθλος του ΟΦΗ θα λαμβάνει ενημέρωση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) για τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΑΣ ΟΦΗ και νέα για τον σύλλογο. Η κάρτα θα είναι ονομαστική, δεν είναι τραπεζική, ούτε πιστωτική ούτε χρεωστική, αλλά κάρτα ΜΕΛΟΥΣ. Θα είναι διαθέσιμη από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και από άλλα σημεία στο Ηράκλειο. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και μέσω του site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofierasitechnis.gr).

«Ανοίγουμε τον ΟΦΗ στους φιλάθλους του»

Ο εμπνευστής της προσπάθειας αυτής και Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, επισημαίνει για την προσπάθεια αυτή, ότι «η κάρτα μέλους είναι μια προσπάθεια να ανοίξουμε τον ΟΦΗ στους φιλάθλους του στην Κρήτη αλλά και σε όλον τον κόσμο. Η κάρτα θα δίνει στον κάτοχο το δικαίωμα να ψηφίζει στις εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ, αλλά και το δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για θέση στο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Παράλληλα θα του δίνουμε την δυνατότητα, να έχει κάποιες παροχές απο τις εταιρίες με τις οποίες θα συνεργαστούμε για το θέμα αυτό. Νομίζω ότι είναι μια κίνηση, επιβεβλημένη, την οποία θα αγκαλιάσουν όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ και θέλουν πρόοδο και εξέλιξη σε όλο το φάσμα του.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και η κίνηση αυτή είναι επιθυμία πολλών και πιστεύω ότι θα πετύχει.

Ήταν μια από τις εξαγγελίες που κάναμε από την πρώτη στιγμή σαν διοίκηση και την προχωράμε, όπως και άλλα θέματα τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στην πορεία», ανέφερε ο Νίκος Τσαμπουράκης.

Συνέντευξη τύπου την επόμενη εβδομάδα

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα της κάρτας μέλους και θα μιλήσει με αναλυτικές λεπτομέρειες, για να ενημερωθεί αναλυτικά ο κόσμος του ΟΦΗ και όσοι θέλουν να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Σχόλια