default-image

Συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. στα γραφεία της στο Λίντο.

Οι υποψηφιότητες «κλείδωσαν» το βράδυ της Δευτέρας και συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 12 στελέχη των σωματείων, εκ των οποίων ξεχωρίζει του Μιχάλη Κανάκη που, αφού ολοκλήρωσε την προπονητική του καριέρα, θέλει να ενισχύσει από άλλο πόστο το αγαπημένο του άθλημα, και αυτή του Μανώλη Χαρωνίτη, που επιστρέφει δυναμικά στο μπάσκετ μετά την πολυετή θητεία του στο ποδόσφαιρο του Εργοτέλη.

Στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής, λοιπόν, θα βρίσκονται οι Γιαννουλάκης Βαγγέλης, Καλαϊτζάκης Ιωάννης, Κανάκης Μιχάλης, Καρβούνης Θωμάς, Καρλής Σταύρος, Λαππίδης Αντώνης, Μαρκάκης Μπάμπης, Πετρίδης Νικόλαος, Βαγγέλης Πλεξουσάκης, Φουντουλάκης Βασίλης, Χαρωνίτης Μανώλης και Χωραΐτης Ταξιάρχης. Να επισημάνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ είναι 11μελές.

Για την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Δοξαστάκης Αντώνης (Ηρόδοτος), Κριμίδης Ηλίας (Εργοτέλης) και Ζαμπετάκης Κων/νος (ΑΓΟΡ).

Από το προηγούμενο συμβούλιο δε δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές οι Πασχαλίδης, Σταθάκης, Λαδάκης, Δέντσος και Λαμπράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News