default-image

Γιαννουλάκης: «Τελείωσαν οι αντοχές μου»

Μπάσκετ
Γιαννουλάκης: «Τελείωσαν οι αντοχές μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κομβικό σημείο φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, καθώς ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης δεν προτίθεται να συνεχίσει να στηρίζει μόνος του τα τμήματα μπάσκετ.

Οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής, αλλά και η ψυχολογική κούραση μετά από δύο πολύ έντονες χρονιές με την άνοδο στη Β' Εθνική και τη χιτσκοκική παραμονή πριν περίπου 15 μέρες τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και πλέον περιμένει βοήθεια.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, άλλωστε, θα έχει συνάντηση με το νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, από την οποία θα κριθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας, όπως επισήμανε ο κ. Γιαννουλάκης: «Έμαθα να μην περιμένω τίποτα, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσω χωρίς βοήθεια», τονίζει στην εφημερίδα  "Νέα Κρήτη" ο ισχυρός άνδρας των τμημάτων μπάσκετ και εξηγεί: «Ο σύλλογος πέτυχε πολλά τη χρονιά που μας πέρασε και υπό δύσκολες συνθήκες, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στη Β' Εθνική, ενώ κατέκτησε και τα δύο από τα τέσσερα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ (σ.σ. έφηβοι, κορασίδες), έχοντας συμμετοχή στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Μέχρι εδώ όμως. Το έχω μεταφέρει και το ξέρουν. Δεν μπορώ να ταλαιπωρούμαι άλλο και παράλληλα να ταλαιπωρώ και τους συνεργάτες μου. Τελείωσαν οι αντοχές μου. Εάν δεν υπάρξει βοήθεια οι διαδικασίες θα επισπευτούν».

Δεν είναι μόνο το οικονομικό βάρος που βαραίνει τον κ. Γιαννουλάκη: «Δεν είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό αντίτιμο, όμως δεν μπορώ να συνεχίσω μόνος μου. Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες από την περυσινή χρονιά, ωστόσο οι παίκτες με γνωρίζουν χρόνια και ξέρουν ότι δε θα χάσουν τα δεδουλευμένα. Κουράστηκα πάρα πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και δεν αντέχω άλλο. Κι επειδή δε μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μέσα στην ομάδα και εξαιρώ τον προπονητή και κάποιους παίκτες, η ψυχολογική κούραση γίνεται μεγαλύτερη».

Πιθανότατα μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Γιαννουλάκη με τον Γιώργο Βρέντζο θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ ενόψει της νέας σεζόν.

Ενδιαφέρον για Μαχαιριανάκη

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 17χρονου γκαρντ Βαγγέλη Μαχαιριανάκη, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής φέτος στη Β' Εθνική, ενώ ξεχώρισε και στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News