default-image

Ρεκόρ απαραβίαστης εστίας από τον Κασίγιας

Ποδόσφαιρο
Ρεκόρ απαραβίαστης εστίας από τον Κασίγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ίκερ Κασίγιας κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά από τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι της Ισπανίας με τη Νότια Κορέα.

Ο τερματοφύλακας της Πόρτο αγωνίστηκε για 74 λεπτά προτού αντικατασταθεί από τον Σέρχιο Ρίκο, επέκτεινε το σερί απαραβίαστης εστίας σε 784 λεπτά και έγραψε ιστορία.

Ο λόγος είναι η 167η συμμετοχή του με τη "φούρια ρόχα", η οποία τον φέρνει πάνω από τον Βιτάλις Αστάφιεβς στη λίστα με τους Ευρωπαίους με τις περρισότερες διεθνείς συμμετοχές στην ιστορία.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει σηκώσει τα δύο προηγούμενα Euro και το Μουντιάλ του 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής ανδρών στις 3 Ιουνίου του 2000 κόντρα στη Σουηδία.

Μπήκε στο κλειστό κλαμπ των αρχηγών που έχουν σηκώσει και τις δύο μεγάλες διοργανώσεις μαζί με τους Φραντς Μπέκενμπαουερ και Ντιντιέ Ντεσάμπ, ωστόσο αντιμετωπίζει σκληρή κριτική τις τελευταίες σεζόν και αποτελεί ερώτημα εάν θα είναι βασικός στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας ή θα χάσει τη θέση του από τον Νταβίδ ντε Χέα.

Πηγή:www.contra.gr>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News