Αθλητισμός

Απίστευτη κόντρα Ολυμπιακού με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Καμία συνάντηση με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη δε θα δεχτεί ο Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό «λόγω της εμπλοκής των παραπάνω με το οργανωμένο έγκλημα» επισημαίνει.

«Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί ειδικά από τη στιγμή που τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχτεί η άμεση αλλά και έμμεση σχέση του κ. Μελισσανίδη και του κ. Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αναφέρει η θέση των «ερυθρόλευκων», η οποία προκάλεσε την άμεση αντίδραση τόσο ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ.

Ο δικέφαλος του Βορρά με ανακοίνωσή του απάντησε με σκληρά λόγια αναφέροντας: «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν ο περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη. Πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματική πράξεις στην πλάτη του μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η αυτογνωσία».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ επισήμανε: «Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των… παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη»

Σχόλια