default-image

Το μπλοκάκι του Σαββίδη και ο Τζώρτζογλου...

Ποδόσφαιρο
Το μπλοκάκι του Σαββίδη και ο Τζώρτζογλου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ο Ιωάννης Βατάζης, ανασηκώθηκε λίγο ακόμη, επιταχύνοντας την εκπλήρωση των προφητειών, από το λόγο του Νίκου Τζώρτζογλου στο "Μακεδονία Παλάς", για τα ιερά και τα όσια του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η αναφορά του προέδρου της ΕΠΣΗ με αφορμή την έπαρση της αίθουσας, από τον αριθμό των παριστάμενων Ενώσεων που έβγαζαν προσθετικό άθροισμα με τη συμπολίτευση 69 σε σύνολο 55, του έδινε το δικαίωμα να αναφερθεί σε καταμέτρηση επί του συνόλου... της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, όπως μας μετέφεραν από τη συγκέντρωση, έδωσε μεγάλη σημασία στον Ηρακλειώτη πρόεδρο και κάθισε μαζί του συνομιλώντας μέσω του διερμηνέα του, κοντά στη μία ώρα, παρουσία του "Πλούταρχου" Γιώργου Κουτεντάκη, που επίσης γοητεύτηκε από τα όσα τους έλεγε ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από αυτή τη συνομιλία ήταν ότι ο κ. Σαββίδης την επέλεξε μετά την "κοφτερή" ομιλία του Τζώρτζογλου και επίσης ότι είχε μαζί του σημειωματάριο και κατέγραφε όλα όσα του μετέφεραν οι δύο Κρητικοί. Είναι σίγουρο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τού μετέφερε πληροφορίες ικανές να μορφώσουν γνώμη στο Ρωσοπόντιο για πρόσωπα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρο που ίσως άκουγε για πρώτη φορά.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ήταν ότι τόσο ο Τζώρτζογλου, όσο και ο Κουτεντάκης εξέφρασαν με ακράδαντο τρόπο τη θετική τους άποψη για τις προθέσεις Σαββίδη στο ποδόσφαιρο. Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε και τι τους είπε: «Εγώ έχω λεφτά και συνεχίζω να κάνω λεφτά από τις δουλειές μου. Θέλω να έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο και να πηγαίνω να χάνω, π.χ. από τον Ολυμπιακό, σε ένα ποδόσφαιρο καθαρών όρων».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ είχε συνομιλία με τον "Κρητικό", εκδηλώνοντάς του ωστόσο τη δυσαρέσκειά του, που είπε να μην τον "καταμετρήσουν" στη δύναμη του πόλου της αντιπολίτευσης μέχρι να διατυπωθούν δεσμεύσεις εξυγίανσης και αναδειχθεί ο ηγέτης υποψήφιος πρόεδρος... Είχαν ωστόσο επί της ουσίας έναν μικρό διάλογο, ενώ στάθηκαν και στο πρόσωπο ενός παράγοντα του ποδοσφαίρου. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Παναγόπουλος, να τονιστεί ότι ήταν ο πρώτος που πήγε και κάθισε μαζί τους μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ χαιρετισμό Τζώρτζογλου και Βούρβαχης στο "Μακεδονία Παλάς", αλλά μέχρι εκεί. «Γεια σου πρόεδρε, γεια σου πρόεδρε...», κάτι τέτοιο, ενώ σε μια περασιά στο χώρο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αντάμωσε και με τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς αυτή τη φορά ο "επηρεάζων" δυο-τρεις Ενώσεις του "πόλου εξυγίανσης" να δημιουργήσει... επεισόδιο, όπως την τελευταία φορά!!!

ΣΤΟΝ απόηχο της συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, τα λόγια του Νίκου Τζώρτζογλου ηχούσαν ακόμα στα αυτιά του Ιβάν Σαββίδη. Το μετέφερε ο ίδιος στους συνεργάτες του για τον τρόπο που του μίλησε ο ηρακλειώτης παράγοντας...

Στ.Μ.

(Από τη στήλη Σφηνάκια της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News