Αθλητισμός

Κρασανάκης: «Πολύ καλή ομάδα ο ΟΦΙ, θέλει προσοχή»

Μπορεί να μας χωρίζουν λίγες μέρες από το παιχνίδι της χρονιάς για τον ΠΟΑ αλλά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί! Ο τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου Βασίλης Κρασανάκης αποφεύγει τα μεγάλα λόγια ενόψει ΟΦ Ιεράπετρας (παρά το μεγάλο σε αξία και σκορ, διπλό της ομάδας του στο Ρέθυμνο).

Τονίζει όμως ότι ο ΠΟΑ παρά το γεγονός ότι χρειάζεται μονάχα ένα βαθμό, θα προετοιμαστεί κατάλληλα για την νίκη ενώ "πλέκει το εγκώμιο" των αντιπάλων: "Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΟΦΙ. Ειδικά ο βασικός του κορμός είναι ιδιαίτερα ποιοτικός". Να σημειώσουμε για τον αγωνιστικό τομέα πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του προσφυγικού προαστίου. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, ουσιαστικά έχει επιστρέψει και ο Κοντογιάννης αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί στο τελευταίο ματς της περιόδου.

Θυμίζουμε πως οι "πράσινοι" θέλουν νίκη ή ισοπαλία την Κυριακή απέναντι στον ιστορικό ΟΦ Ιεράπετρας που με διπλό θα είναι η ομάδα που θα ανέβει στη Γ΄Εθνική! Είναι φανερό από τη μέχρι τώρα διαδικασία και ειδικά από τις δυο τελευταίες αγωνιστικές πως ο καλός ΠΟΑ είναι ανώτερος από τους υπόλοιπους πρωταθλητές των ΕΠΣ στην Κρήτη. Ανώτερος και από την ομάδα ΙΝΚΑ Χανίων την οποία κέρδισε με 3-0 (και μπορούσε διπλάσιο σκορ). Άλλωστε το 2-5 μέσα στο Ρέθυμνο λέει πολλά. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος με τον ΠΟΑ να είναι τόσο άτυχος στο εντός έδρας ματς με τον Άρη... που έφτανε για να χάσει! Από κει και πέρα, όπως γράψαμε και χθες, οι οργανωμένοι στο Ατσαλένιο ετοιμάζουν γιορτή και σίγουρα το προσφυγικό προάστιο θα ζήσει μεγάλες στιγμές την Κυριακή.

Σχόλια