default-image

Διαψεύδει για Πόρτο ο Σίλβα

Αθλητισμός
Διαψεύδει για Πόρτο ο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πορτογαλίας έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μεταξύ άλλων διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με την Πόρτο και στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό «TVI24»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πόρτο για εκείνον και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του: «Μπορώ να σας πω ότι ήρθα στην Πορτογαλία πριν από δύο εβδομάδες και δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο. Αυτή είναι η αλήθεια ανεξάρτητα από το τι έχει ειπωθεί. Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Μπορώ να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι ψέμα. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά ξεκάθαρη επιθυμία μου είναι όμως να παλέψω για τον τίτλο στην Πορτογαλία. Είναι η επιθυμία μου, ένας στόχος που έχω. Υπάρχουν αυτές οι φήμες. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από τον σύλλογο με ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε κάποια επαφή».

Για τους ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πάουλο Ολιβέιρα και Αντρέ Μάρτινς: «Άκουσα για τον Πάουλο Ολιβέιρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Γίνεται λόγος για 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ και όποιοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όσον αφορά τον Αντρέ Μάρτινς, είναι κάτι διαφορετικό διότι είναι ελεύθερος. Δεν είναι αλήθεια ότι έχει υπογράψει. Αλλά πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση».

Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Ήταν μία πολύ καλή πρώτη χρονιά. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί, αλλά ήταν αξιοσημείωτος ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε τον τίτλο. Καταφέραμε σχεδόν να σπάσουμε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του συλλόγου που είχε πάρει το πρωτάθλημα 42 φορές. Ήταν σημαντικό που πήραμε τον τίτλο, αλλά επίσης και τη φόρμα την οποία μπορέσαμε να έχουμε».

Για την πίεση που αισθάνεται ένας προπονητής στον «ερυθρόλευκο» πάγκο: «Δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος, καθώς δεν έχεις μόνο πίεση για νίκες, αλλά και μεγάλη πίεση από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας για να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σάντος έχει πει ότι όποιος προπονήσει ομάδα στην Ελλάδα είναι έτοιμος μετά να προπονήσει οπουδήποτε στον κόσμο. Κι αυτό είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής τα τελευταία πέντε χρόνια συνεχόμενα και δεν κράτησε τους προπονητές γιατί δεν αρκούν μόνο οι νίκες».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News