Αθλητισμός

Συγχαίρει και ευχαριστεί το Ρέθυμνο Cretan Kings

Διπλή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίροντας με τη μία τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχαριστώντας με την άλλη τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις της ρεθυμνιώτικης ομάδας:

Η ανακοίνωση για τον Ολυμπιακό

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16, σε αυτήν την ιστορική σειρά τελικών που αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα διαφήμιση για το άθλημα».

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Η ολοκλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16 αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση. Ο «3D» παίρνει πλέον περίοπτη θέση στο «Hall of Fame» του ελληνικού μπάσκετ δίπλα στα «ιερά τέρατα» που δόξασαν το άθλημα και έκαναν την Εθνική ομάδα επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, στο μπάσκετ και στον αθλητικό πολιτισμό γενικότερα. Νιώθουμε ευλογημένοι σαν ομάδα και σαν πόλη που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα».

Σχόλια