Αθλητισμός

Επιτυχημένη η γιορτή μίνι μπάσκετ του Γιούχτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η γιορτή μίνι μπάσκετ που διοργάνωσε ο Γιούχτας στο κλειστό των Αρχανών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέντε σωματεία, ενώ την πρώτη θέση κατέκτησε η Άσκηση, δεύτερη ήταν η Πεδιάδα, τρίτος ο Γιούχτας, τέταρτη η Μεσαρά και πέμπτη η Νεάπολη. Σκοπός του τουρνουά ουσιαστική ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγωνιστικό επίπεδο και να χαρούν τη συμμετοχή τους.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με τη λήξη της 3ης γιορτής μίνι μπάσκετ που οργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Αρχανών «Ο Γιούχτας», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, τους 74 μικρούς αθλητές και τους προπονητές των ομάδων Πεδιάδα, Άσκηση, Μεσαρά, Νεάπολη και Γιούχτα για τη συμμετοχή τους. Επίσης ευχαριστούμε την ΕΚΑΣΚ, τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών για την άψογη συνεργασία και τον ΟΚΑΠ του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων «Φίλιος Ζευς» για την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, τους ιατρούς κ. Καζαντζάκη Ανδρέα και ΧαΪνάκη Ρένα για την ιατρική κάλυψη, τον Μιχάλη Ψαραδάκη για τη λειτουργία του κυλικείου και τους χορηγούς: τουριστικό πρακτορείο Ferias Travel,  τυπογραφείο Αφοί Μιχάκη και Νεφρολογικό κέντρο Mesogeios Κρήτης.

Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και ευχόμαστε να ανταμώσουμε και του χρόνου».

1η αγωνιστική

Γιούχτας-Άσκηση 27-34

Μεσαρά-Πεδιάδα 20-75

Νεάπολη-Γιούχτας 26-58

2η αγωνιστική

Γιούχτας-Πεδιάδα 30-45

Άσκηση-Νεάπολη 76-9

3η αγωνιστική

Μεσαρά-Γιούχτας 33-59

Πεδιάδα-Νεάπολη 80-7

Άσκηση-Μεσαρά 47-26

4η αγωνιστική

Μεσαρά-Νεάπολη 59-15

Πεδιάδα-Άσκηση 46-47

Η βαθμολογία

Άσκηση 8

Πεδιάδα 7

Γιούχτας 6

Μεσαρά 5

Νεάπολη 4

Σχόλια