default-image

Στην Τούμπα κρίνεται σήμερα η πρωτιά στα πλέι-οφ

Αθλητισμός
Στην Τούμπα κρίνεται σήμερα η πρωτιά στα πλέι-οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αγωνιστική για τα play offs της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα στις 20:15 και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι που προηγούνται στη βαθμολογία παίζουν για δύο αποτελέσματα ενώ οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα αλλά και στους Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε, που αποχώρησαν από την Ελλάδα για να ενσωματωθούν στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων. Στον Παναθηναϊκό από την άλλη θα επιδιώξουν να … «κλέψουν» την πρωτιά την τελευταία στιγμή.

Στα αγωνιστικά το όνομα του Ρόμπιν Λουντ αλλά και αυτό του Λούκας Βιγιαφάνιες συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη ο Στραματσόνι ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Ταυλαρίδης, οι τραυματίες Τελάντερ και Πράνιτς αλλά και οι Εσιέν, Σάντσεθ, Καλτσάς που δεν υπολογίζονται.

Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΚ που έχασε το ενδιαφέρον της πρώτης θέσης θα παρουσιαστεί με αποστολή ανάγκης και με αρκετούς παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ20.  Από τους βασικούς δεν είναι στην αποστολή οι Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Γκάλο, Ντίντακ.

Η 5η αγωνιστική (20:15): ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός και Πανιώνιος- ΑΕΚ.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 11, Παναθηναϊκός 10, ΑΕΚ 9, Πανιώνιος 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News