Αθλητισμός

ΕΠΟ: Με 34 Ενώσεις η συγκέντρωση στη Θεσαλονίκη

Στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ απόψε το βράδυ στο Makedonia Pallas στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών 34 Ενώσεις σε σύνολο 55, που αποτελούν το σώμα της ΓΣ της ΕΠΟ.

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ από τον Παναθηναϊκό  βρισκόταν εκεί ο Χρήστος Παναγόπουλος. Από το κρητικό ποδόσφαιρο ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης.

Σύμφωνα με το site soccerplus.gr, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν:  1) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, 2) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, 3) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωσεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, 4) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου 5) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, 6) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, 7) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, 8) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, 9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Φρατζέσκος, 10) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης, 11) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, 12) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Θανάσης Τρομπούκης, 13) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, 14) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κιουπτσίδης, 15) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, 16) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, 17) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, 18) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, 19) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, 20) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστου, 21) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης, 22) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηασποστόλου, 23) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, 24) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, 25) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Δημήτρης Κουτρουμάνος και 26) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένος, που είναι ο συντονιστής της αντιπολίτευσης.

Το παρών έδωσε γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Λέσβου, Παναγιώτης Σάλτας (27), ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σάλας (28) της ΕΠΣ Αργολίδας (29) καθώς και αντιπροσωπείες από τις ΕΠΣ Σερρών (30), Καβάλας (31), Αχαϊας (32) και Καστοριάς (33).

Επίσης παρών ήταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης (34), ο οποίος εκπροσωπεί τα 53 από τα 63 σωματεία της Ένωσης, το Δ.Σ. της οποίας πρόσκειται στην πλευρά του Γ. Γκιρτζίκη. Υπενθυμίζεται ότι η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έχει προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας τη σύγκλιση έκτακτης ΓΣ.

Σχόλια