Αθλητισμός

Τσεκάρει παίκτες στην Εθνική ο Σκίμπε

Την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που θα μπορούσαν να προστεθούν στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 της Ρωσίας βλέπει τα φιλικά παιχνίδια με την Αυστραλία ο Μίκαελ Σκίμπε.

Αυτό τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

«Είναι οι τελευταίες δοκιμές για την ομάδα τα φιλικά αυτά. Υπάρχει ένα βασικός κορμός στην ομάδα αλλά θέλουμε να δούμε και άλλα πρόσωπα ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018», τόνισε ο Γερμανός και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από την πρόκριση στην τελική φάση».

Την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ολοκλήρωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με την Αυστραλία.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου, που ενσωματώθηκαν σήμερα στην αποστολή. Δεν συμμετείχε ο Ταχτσίδης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί αύριο  για το Σίδνεϊ. Μια μέρα αργότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό  θα βρεθούν στην Αυστραλία οι  Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Σίδνεϊ βρίσκεται ήδη ο Κώστας Τσάνας, προκειμένου να προετοιμάσει την άφιξη της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο του νέου οργανωτικού προτύπου που εφαρμόζεται από τον κ. Σκίμπε.

Σχόλια