default-image

Ο Καρέλης εντυπωσιάζει και... "ξύνει" παλιές πληγές...

Ποδόσφαιρο
Ο Καρέλης εντυπωσιάζει και... "ξύνει" παλιές πληγές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν μια φορά και ένα καιρό στο Ηράκλειο ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ένα παιδί ικανό (όπως φαινόταν από... το Δημοτικό) για να ξεπεράσει τον πατέρα του που το είχε κάνει να αγαπήσει τη μπάλα. Είχε πάρει τη δύναμή του πατέρα του και είχε "γραφτεί" στην ομάδα που ήδη το επώνυμό του είχε μπει στις καρδιές των φιλάθλων! Ανήλικος γαρ ο "μικρός" της ιστορίας μας είχε γίνει και επαγγελματίας σε ηλικία ρεκόρ για την ιστορία της αγαπημένης του ομάδας.

Και όμως αυτό το παιδί έκανε μια... άσχημη παρένθεση, σε αυτή, την αγαπημένη του ομάδα για να εκτοξευτεί μόλις αποχώρησε! Πιο απλό δε μπορούσαμε να σας το κάνουμε! Το παιδί αυτό είναι ο Νίκος Καρέλης και η ομάδα που... έκανε την άσχημη παρένθεση στην καριέρα του ήταν ο Εργοτέλης!

Και όμως: Στον Εργοτέλη οι περισσότεροι είχαν δει την εξέλιξή του, τον είχαν προωθήσει και είχαν "ποντάρει" πολλά πάνω του! Ο Νικολάκης σίγουρα δεν είχε την ωριμότητα σαν έφηβος, έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τη μικρή συμμετοχή του στην ομάδα που...μεγάλωσε, αλλά από κει και πέρα είναι βέβαιο πως ο προπονητής εκείνης της περιόδου τον αδίκησε! Δε γίνεται ο παίκτης που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ο παίκτης που εύκολα, παίζοντας σε μεγάλη ελληνική ομάδα έπαιξε και Εθνική και ο παίκτης που από χθες "μπήκε στο μάτι" της μισής Γαλλίας και της μισής Γερμανίας να είναι... στα αζήτητα του Εργοτέλη!

Θέλετε και τους αριθμούς της τρέχουσας περιόδου από την ημέρα που... ο Χουλκ (όπως τον... βάφτισαν οι συνάδελφοι της Αθήνας) πήγε στο Βέλγιο; Μετράει 18 συμμετοχές με 10 γκολ στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Απίστευτοι αριθμοί; Άραγε...αυτές τις συμμετοχές τις έκανε συνολικά ο Καρέλης όσο ήταν στον Εργοτέλη; Ξαναγράφω πως ο σύλλογος δεν έχει ευθύνη. Είχε προπονητή και τότε και αυτός αποφάσιζε (και) για την ενδεκάδα σε κάθε ματς (όπως και για πολλά άλλα) έχοντας πάρει "λευκή επιταγή" και την απόλυτη στήριξη του του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Ο Καραγεωργίου είχε τις αδυναμίες του αλλά ο Καρέλης δεν ήταν μέσα σε αυτές. Ουσιαστικά όμως όσο ήταν στον Εργοτέλη δεν είχε και βελτίωση. Και γιατί δεν έπαιζε (παρά ελάχιστα) και γιατί προφανώς δε δουλεύτηκε όπως έπρεπε. Πήγε στη Ρωσία και... επέστρεψε ένας άλλος Καρέλης στην Ελλάδα (για τον Παναθηναϊκό)! Δε σας κάνει εντύπωση ούτε αυτό; Πάντως εμάς μας ανάγκασε να τα γράψουμε όλα αυτά σήμερα. Τα γκολ του "ξύνουν παλιές πληγές"...

Του: Γιώργου Μιμίκου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News