default-image

«Απέδρασε και πυροβόλησε τον απαγωγέα ο Πουλίδο»

Αθλητισμός
«Απέδρασε και πυροβόλησε τον απαγωγέα ο Πουλίδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Άλαν Πουλίδο επέστρεψε  σήμερα το πρωί στα αγαπημένα του πρόσωπα, αφού, όπως αναφέρουν οι Αρχές της χώρας κατέστη δυνατή η ελευθέρωση του.

Ο άσος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκοπό να εξετασθεί από τους γιατρούς μιας και είχε κάποια σημάδια μάχης στο σώμα του.

Αρκετές ώρες αργότερα, οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε ελεύθερος ο Πουλίδο. Για την ακρίβεια αντί για βοήθεια από την αστυνομία, γίνεται λόγος για απόδραση του παίκτη και μάχη με έναν από τους απαγωγείς, τον οποίο μάλιστα πυροβόλησε ο παίκτης!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Μεξικό, ο παίκτης έσπασε ένα παράθυρο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο που βρισκόταν.

"Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται κοντά μας και αυτό θέλουμε μόνο να πούμε. Το όλο σκηνικό θυμίζει σενάριο ταινίας", ήταν οι κουβέντες του κυβερνήτη στο Tamaulipas, Egidio Torre Cantu.

Το χρονικό της απελευθέρωσης

- Ο Πουλίδο κατάφερε να αποδράσει και αμέσως κάλεσε στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

- Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή, ενώ του έδωσαν οδηγίες για το πως πρέπει να κινηθεί.

- Οι δυνάμεις έδρασαν άμεσα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους απαγωγείς.

- Συνελήφθη άνδρας 38 ετών ο οποίος είναι μέλος γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζεται με απαγωγές στην πόλη.

- Λίγο αργότερα βγήκε ανακοίνωση πως ο παίκτης απελευθερώθηκε.

- Πλέον ο παίκτης βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του και είναι καλά στην υγεία του.  

Πηγή: http://www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News