Αθλητισμός

Κρασανάκης: "Για τη νίκη στο τελευταίο ματς"

Ο τεχνικός του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας του στο Ρέθυμνο, μίλησε κολακευτικά για τον Άρη αλλά σημείωσε παράλληλα πως το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν ένα σημείο που έκρινε το παιχνίδι.

Επίσης είπε πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο επόμενο και τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ με τον ΟΦ Ιεράπετρας λέγοντας ότι ο ΠΟΑ παρά το γεγονός ότι χρειάζεται μονάχα ένα βαθμό, θα προετοιμαστεί κατάλληλα για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχαμε πει ότι θα ερχόμαστε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ δυνατή ομάδα ειδικά στα αμυντικά της καθήκοντα. Το πρώτο παιχνίδι μας είχε αφήσει μια πικρία γιατί μας άφησε πίσω βαθμολογικά. Ξέραμε ότι έπρεπε να έρθουμε εδώ και να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να βρεθούμε στη θέση που είμαστε τώρα. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε πριν το ημίχρονο κάτι το οποίο ήταν κομβικό. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο επόμενο παιχνίδι χρειαζόμαστε ένα βαθμό αλλά ο ΠΟΑ πάει μόνο για την νίκη και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό».

Σχόλια