Αθλητισμός

Ιδρύεται σχολή προπονητών Β’ κατηγορίας μπάσκετ

Μετά τη σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας μπάσκετ προ των πυλών φαίνεται να βρίσκεται και αυτή της Β’ κατηγορίας καθώς γίνονται προσπάθειες από την ΕΚΑΣΚ και τον τοπικό ΣΕΠΚ να έρθει στο νησί η σχολή.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και ένας ικανοποιητικός αριθμός προπονητών που θέλουν να πάρουν μέρος στη σχολή και γι’ αυτό γίνεται έκκληση στους ενδιαφερόμενους να το δηλώσουν.

Να τονίσουμε ότι είναι τεράστια ευκαιρία για τους κρητικούς προπονητές να βγάλουν δίπλωμα Β’ κατηγορίας χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και φυσικά με πολύ μικρότερο κόστος.

Η ανακοίνωση από τη διεύθυνση της σχολής αναφέρει:

«Από τη σχολή προπονητών ανακοινώνετε ότι άρχισε η διαδικασία για την ίδρυση της σχολής προπονητών Β’ κατηγορίας Κρήτης. Επειδή, ένας σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση του προγράμματος είναι και ο αριθμός των συμμετεχόντων υποψηφίων προπονητών, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν δεσμευτική αίτηση συμμετοχής με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τόπο κατοικίας τους στο email της ΕΚΑΣΚ: ekask@otenet.gr Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 5/6/2016».   

Σχόλια