default-image

Τέλος ο Βοσνιάδης για την Κέρκυρα

Αθλητισμός
Τέλος ο Βοσνιάδης για την Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας ανακοίνωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, παρόλο που υπό τις οδηγίες του ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα.

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει και παράλληλα να επιστρέψει στους Φαίακες ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στη δήλωση του τόνισε:«Είναι μια άλλη μέρα η αυριανή για την Κέρκυρα. Ήρθαμε πριν από έξι μήνες για την άνοδο και με σταθερή πορεία τα καταφέραμε. Από σήμερα οι δρόμοι μας θα είναι χωριστά. Να ευχηθώ καλή παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο καθένας θα βρει το δρόμο του. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε έξι υπέροχους μήνες, με μια διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας. Πετύχαμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Είχαμε πει να πετύχουμε τον στόχο και μετά να συζητήσουμε για τη συνέχεια. Πολλές φορές όταν κλείνει η πόρτα και προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα που μιλάμε εσωτερικά, υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας αγκάλιασε και τους παίκτες που κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα. Συνεργασίες ξεκινούν, άλλες σταματούν. Το μέλλον θα δείξει τι θα κάνει ο καθένας μας. Τελειώσαμε μια συνεργασία από την οποία δεν υπάρχουν παράπονα. Όλα καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News