Αθλητισμός

"Γιορτή που... γέννησε φιλάθλους του ΟΦΗ"

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ «πνίγηκαν» χθες από τα μικρά παιδιά και τους φιλάθλους, καθώς όλοι ήθελαν μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Ο αρχηγός Αλέξης Περογαμβράκης στάθηκε στο γεγονός ότι αυτές οι γιορτές «γεννούν» τους επόμενους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά επισήμανε: «Μακάρι αυτή η γιορτή να γίνεται κάθε χρόνο. Είναι μια χαρούμενη μέρα για τον ΟΦΗ. Είναι μια γιορτή. Μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Σήμερα (σ.σ. χθες) γεννήθηκαν πολλοί νέοι φίλαθλοι του ΟΦΗ μέσα από αυτό».

Σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα, υπογράμμισε ότι «θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε».

Από την πλευρά του, ο Φαμπίνιο τόνισε: «Με πολλή δουλειά τα καταφέραμε. Ήμασταν μια οικογένεια και πετύχαμε το στόχο μας. Η θέση του ΟΦΗ είναι στη Σούπερ Λίγκα και εκεί πρέπει να πάει. Φυσικά και θέλω να μείνω. Είναι ομάδα που νιώθω μεγάλη αγάπη. Μακάρι να μείνω».

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Δερμιτζάκης, που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ιανουαρίου, αλλά αγωνίστηκε σε όλα τα ματς, σχολίασε: «Έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Όλα πήγαν καλά. Είναι όμορφη μέρα, αφιερωμένη στα παιδιά. Τέτοιες στιγμές σε κάνουν να νιώθεις ποδοσφαιριστής, για το τι χαρά δίνεις σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να μείνω και του χρόνου στην ομάδα. Πήρα ευκαιρίες και θέλω να συνεχίσω. Θα κοιτάμε βήμα-βήμα, χωρίς μεγάλα λόγια».

Τέλος, ο Θανάσης Πατηνιώτης ανέφερε: «Πήγαν όλα καλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Είμαι πολύ χαρούμενος και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την άνοδο του ΟΦΗ. Τώρα θα χαρούμε την άνοδο και θα δούμε αμέσως την επόμενη κατηγορία».

Σχόλια