default-image

Αντίπας Σηφάκης: "Θέλουμε... αιώνιο προπονητή το Νιόπλια"

Αθλητισμός
Αντίπας Σηφάκης: "Θέλουμε... αιώνιο προπονητή το Νιόπλια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης, στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, μίλησε για το θέμα του προπονητή, εκφράζοντας την επιθυμία ο Νίκος Νιόπλιας να είναι ο... αιώνιος προπονητής της ομάδας.

Αρχικά ανέφερε για την εκδήλωση: «Συμμεριζόμαστε τη χαρά των φιλάθλων του ΟΦΗ. Για μένα είναι συγκινητική σε αυτήν την τελετή η παρουσία των παιδιών. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος. Κερδίζουμε νέους φιλάθλους. Και με την άνοδό μας στη Σούπερ Λίγκα, θα φέρουμε πολλούς νέους φιλάθλους κοντά μας».

Για την επόμενη μέρα επισήμανε: «Η διοίκηση έκανε ό,τι χρειάστηκε. Διάθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Στόχος του ΟΦΗ είναι η Σούπερ Λίγκα. Έχουμε ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό μας. Έχουμε κάνει έκκληση και ένα άνοιγμα σε όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά μας. Θα το μετρήσουμε αυτήν την εβδομάδα, θα δούμε τι έχουμε και θα προχωρήσουμε».

Τέλος, στο σπουδαίο θέμα της τεχνικής ηγεσίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Για μας ο Νίκος Νιόπλιας πρέπει να είναι ο αιώνιος προπονητής του ΟΦΗ. Τίποτε άλλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News