default-image

Σοκ στον Ολυμπιακό, θύμα απαγωγής ο Πουλίδο

Αθλητισμός
Σοκ στον Ολυμπιακό, θύμα απαγωγής ο Πουλίδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεραυνός στον Ολυμπιακό, καθώς όπως αποκαλύπτουν μεξικάνικα Μέσα, ο Άλαν Πουλίδο φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής, με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Μεξικό) έγινε τηλεφώνημα στο κέντρο έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας, το οποίο φέρεται να αφορούσε τον Μεξικανό στράικερ (κάτι που οι Αρχές της χώρας προσπαθούν να επιβεβαιώσουν).

Με την γνωστοποίηση της είδησης, άπαντες έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον Πουλίδο, αλλά δεν τα κατάφεραν κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους.

Ο Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει απαχθεί από αγνώστους  στην πολιτεία Ταμαουλίπας, με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό, ούσα παράλληλα ιδιαίτερα "σφιχτή" στις πληροφορίες προς τα έξω, αφού η ζωή του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι λεπτομέρειες της απαγωγής

Σύμφωνα, με όσα μεταδίδουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ο Πουλίδο απήχθη χθες το βράδυ (ξημερώματα Κυριακής, δηλαδή, στην Ελλάδα) ΜΑΖΙ με τη γυναίκα του, Ιλεάνα Σάλας!

Ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι! Λίγο αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα (Μεξικού) η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή.

Όπως τονίζεται, εξάλλου, ήδη η Ιλεάνα Σάλας έχει δώσει κατάθεση, η οποία, όμως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα…

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News