Αθλητισμός

Κρίσιμα παιχνίδια σε Ρέθυμνο και Χανιά

Στην πιο κρίσιμη καμπή είναι πλέον τα μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Γ' Εθνική, και σε επίπεδο Κρήτης η 5η αγωνιστική σήμερα στις 5 απόγευμα είναι καθοριστικής σημασίας. Ο ΠΟΑ πάει στην έδρα του Άρη Ρεθύμνου, ενώ το ΙΝΚΑ υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Στη Σοχώρα λοιπόν, η ομάδα του Ατσαλένιου έχει τη δυνατότητα να γίνει... αφεντικό για την άνοδο, αν φύγει με το διπλό από την έδρα του Άρη Ρεθύμνου. Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη είναι σε καλή κατάσταση, ενώ και η ψυχολογία είναι σε εξαιρετικά επίπεδα μετά το εμφατικό "τρίποντο" κόντρα στο ΙΝΚΑ.

Το ευχάριστο για το νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στον αντίποδα, οι Ρεθυμνιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να μπουν ξανά δυναμικά στο "κόλπο" της ανόδου, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα έχει ξανά εντός έδρας ματς με το ΙΝΚΑ.

Η χανιώτικη ομάδα θα υποδεχτεί σήμερα τον Ο.Φ. Ιεράπετρας και με νίκη "αγκαλιάζει" την άνοδο, ενώ τις δικές τους επιδιώξεις έχουν οι Ιεραπετρίτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

Σήμερα (17:00)

Άρης Ρεθύμνου-ΠΟΑ (γήπ. Σοχώρας): Τσαγκαράκης, Πετεινάτος, Αναστασάκης (Χανίων).

ΙΝΚΑ-ΟΦΙ (γήπ. Μουρνιών): Φουκάκης, Τρουλινός, Δασκαλάκης (Ηρακλείου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.      ΙΝΚΑ      7

2.      ΠΟΑ      5

3.      ΟΦΙ      5

4.      Άρης Ρεθ.      4

Σχόλια