Αθλητισμός

Ονειρευόταν το τρόπαιο ο Ζιντάν

Η Ρεάλ  άξιζε το Τσάμπιονς Λιγκ και το πήρε, όπως τόνισε μετά το ματς ο Ζινεντίν Ζιντάν περιχαρής. Ο τεχνικός της βασίλισσας παραδέχθηκε ότι ονειρευόταν ένα τέτοιο τρόπαιο, στέλνοντας μήνυμα ότι πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που θέλεις και να το επιδιώκεις.

Αναλυτικά: «Νιώθω περήφανος για την ομάδα. Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή όταν αναλάμβανα την ομάδα. Μπορείς να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο σαν τη Ρεάλ. Γιατί η Ρεάλ, με αυτή τη μεγάλη ιστορία, μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Όχι μόνο στους πέντε μήνες που είμαι στην ομάδα, αλλά από την αρχή της χρονιάς. Παλέψαμε ως το τέλος και το αξίζαμε. Είπα και στον πρόεδρο ευχαριστώ που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω με αυτή την ομάδα», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

«Στο τέλος, το Champions League είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο μετά το Μουντιάλ. Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Μετά την αποχώρηση του Μπενίτεθ, η κατάσταση ήταν ευαίσθητη, όμως παραμείναμε αισιόδοξοι. Πάντα πρέπει να ονειρεύεσαι, να βλέπεις θετικά τα πράγματα, να είσαι αισιόδοξος και να ξέρεις ότι, αν δουλεύεις, θα επιβραβευτείς. Η δουλειά ήταν συνολική. Δεν ήταν ενός ή δύο ατόμων. Περισσότερο των παικτών, που το πίστεψαν και δούλεψαν σκληρά, ώστε να πετύχουμε», πρόσθεσε.

Σχόλια